eny Control 

Shlyeni një kredi aktuale dhe kurseni të holla.

Bashkoni të gjitha kreditë tuaja në një kredi personale në eny Credit dhe kurseni interes, bëni vetëm një pagesë, kurseni veten nga stresi dhe përfitoni një pasqyrë më të mirë financiare.

A jeni duke paguar interes të lartë? Kjo padyshim që është e mundur. Sigurisht që eksiztojnë ofertues me interes më të përballueshem në treg: Ju mund të krahasoni kredinë tuaj dhe të ndryshoni ofruesit pa ndonjë kosto shtesë. Krahasimi i kredive tuaja ja vlen.

A keni llogari të zëvendësoni kredinë?

Ju lusim të vendosni nëse dëshironi të llogarisni me shumën e kredisë apo të kësteve mujore

4.5%*
*Shembull llogaritjeje me (?) %. Sipas klasifikimit të kredive kamata vjetore lëvizë prej (?)% deri (?)%. Dhënja e kredisë është e ndaluar, nese ju hyni në borxhe të mëdha.

Përfitoni nga dobitë dhe zëvendësoni kredinë tuaj online.

 • Zëvendësoni kredinë tuaj aktuale shpejtë dhe lehtë.
  Ju mund ta zëvendësoni kredinë tuaj shumë lehtë online dhe ti ngarkoni dokumentet menjëherë.
 • Periudha fleksibile të kredive.
  Ju mund ta rimbursoni ose ta zgjatni periudhen e kredisë suaj në çdo kohë. Nga 6 deri në 84 muaj.
 • Asnjë shpenzim nga ana juaj.
  Ne kujdesemi për shlyerjën e kredisë nga ofruesi juaj i mëparshëm dhe ju nuk do të keni shpenzime shtesë.
 • Kurseni të holla.
  Pasi të kemi marrë në dorë çdo gjë, ju duhet të paguani vetëm një këst për të gjitha dhe do të shpëtoni nga shpenzimet mujore të interesit.
 • Norma të favorshme interesi.
  Duke filluar nga 4.5% deri në maksimum 9.9%.
 • eny Control - gjithçka që ju nevojitet në një shikim.
  Menaxhoni dokumentet tuaja dhe bilancin e kredisë.

Shumë lehtë të ndryshoni dhe të kurseni. Si funksionon:

Me eny Credit ju mund të merrni kredi deri në 120,000 franga. Nëse nuk doni ta zëvendësoni një kredi ekzistuese por keni nevojë për më shumë para, kjo nuk është fare problem.

Kredidhënës është eny Finance AG me seli në Cyrih. Dhënia e kredisë është e ndaluar në rast se ajo çon në zhytjen në borxh (Art. 3 UWG) (Neni 3 Ligji mbi Konkurrencën jolojale).

 • Përqindja maksimale e përqindjes vjetore është 9.90%.
 • Kohëzgjatja: 6 - 84 muaj

Ç'është sllogani? Pse ?, pse komike? & Pse nuk kemi nevojë të dimë historinë tuaj. Zbuloni këtu: http://egalwarum.ch/