eny Control 

eny Control - kabina juaj online për kredinë tuaj personale

A e keni ditur këtë? Pyetjet në lidhje me detajet e kontratës ose bilancin e llogarisë së kredisë suaj online zakonisht u bien ndër mend pas punës - në mes të natës, në fundjavë ose gjatë pushimit të drekës.

Falë eny Control, ju mund të gjeni shpejt dhe në mënyrë të pavarur përgjigjet për kredinë tuaj: Kabina juaj personale online mund të arrihet nga kudo dhe në çdo kohë 7 ditë në javë dhe 24 orë në ditë; edhe kur jeni në lëvizje, duke përdorur telefonin tuaj të mençur. Kështu mund të mbani nën kontroll kredinë tuaj personale me eny Finance.

Uluni në kabinen tuaj online dhe testoni funksionet:

Menaxhoni dokumentet e kredisë online

  • Në eny Control ju do të gjeni të gjitha dokumentet tuaja personale, të tilla si dokumentacionin e kredisë personale, shënimet tuaja tatimore, informacione të rëndësishme ose njoftime tjera

Mbani në kontroll lëvizjet e llogarisë së kredisë

  • Sa herë që keni deshirë, kabina juaj online do t'i tregojë të gjitha transaksionet dhe lëvizjet e detajuara në llogarinë tuaj të kredisë online. Pra, kështu gjithmonë e dini se ku qëndroni.

Qëndroni të përditësuar dhe në lëvizje

  • Eny Control Mobile ju lejon të hyni në llogarinë tuaj të kredisë në çdo kohë. Dhe kjo është e lehtë: ju hyni përmes telefonit tuaj të mencur në kabinen tuaj personale tek eny Control. Këtu mund të përcillni transaksionet në llogarinë tuaj ose të menaxhoni dokumentet në mënyrë të shpejtë, fleksibile dhe pa marrë parasysh se ku ndodheni. Qoftë në shtëpi ose në lëvizje: Kabina juaj online i përshtatet ritmit tuaj të jetës.

Komuniko sigurtë

  • A dëshironi të dini më shumë ose keni ndonjë pyetje në lidhje me kredinë tuaj online? Në zonën tuaj të mbrojtur, mund të shkruani një mesazh për ne në mënyrë të sigurtë dhe diskrete - ose të komunikoni nëpërmjet chat-it me ekipen tonë të konsulencës. Sigurisht që mund të na kontaktoni edhe me telefon: Sepse ne jemi më shumë se 100% online - ne jemi këtu për ju edhe personalisht.
  • Kërkesë
  • Kontroll kredie
  • Ofroj

eny Credit Insurance, i cili Sigurimi i kësteve për kreditin tonë online

*Në varësi të bonitetit, kamata vjetore varion në mes 5.90% dhe 10.95%. Shembull i përllogaritjes: Një kamatë efektive vjetore e prej 5.90% deri 10.95% ju jep një këst mujor në mes CHF dhe si dhe koston e gjithëmbarshme të kamatës në mes CHF dhe CHF . Kredidhënës është eny Finance AG me seli në Cyrih. Dhënia e kredisë është e ndaluar në rast se ajo çon në zhytjen në borxh (Art. 3 UWG) (Neni 3 Ligji mbi Konkurrencën jolojale)

Këstet mujore në CHF

Pjesa e enyCredit Insurance

Kostoja e kamatës (efektive)

Shembull llogaritjeje me 5.90% kamata vjetore

Për 3 minuta drejtpërdejt online

Kredidhënës është eny Finance AG me seli në Cyrih. Dhënia e kredisë është e ndaluar në rast se ajo çon në zhytjen në borxh (Art. 3 UWG) (Neni 3 Ligji mbi Konkurrencën jolojale).

  • Përqindja maksimale e përqindjes vjetore është 9.90%.
  • Kohëzgjatja: 6 - 84 muaj

Ç'është sllogani? Pse ?, pse komike? & Pse nuk kemi nevojë të dimë historinë tuaj. Zbuloni këtu: http://egalwarum.ch/