eny Control 

Ne jemi eny Finance

Në qendër të vëmendjes jeni ju - Punëtor apo klient, nevojat dhe shqetësimet tuaja janë fokusi ynë. Me zgjidhje të thjeshta ne dëshirojmë të fitojmë vlerësimin tuaj.

Ambiciet tona - kur jeta është e komplikuar, ne kemi produkte që ju lehtësojnë jetën dhe ju përmbushen nevojave tuaja.

Vizioni ynë - Kompania jonë u themelua para më shumë se 6 vitesh, si një kompani e shërbimeve financiare të gjeneratës së ardhshme.

Në këtë kuptim, ne e shohim veten si një FinTech në shërbim të njeriut dhe nevojave të tijë.

Zbuloni kompaninë tonë

Njihuni me ne - Në faqen tonë të internetit, do të mësoni më shumë për historinë e eny Finance AG, gjeni informacion të dobishëm rreth produkteve tona, gjithçka rreth vendeve të lira të punes dhe me këtë rast njoftohuni me ekipin tonë.

Më shumë rreth eny Finance AG