eny Control 

Dëshironi të na kontaktoni?

0848 460 000

(Nga Zvicra me tarifën normale vendore).

Ne me kënaqësi marrim kohë për ju. Ne jemi në dispozicionin e juaj nga e hëna deri të premten prej orës 8:00 - 12:00 dhe 13:00 - 18:00. Jashtë këtij orari, ne jemi në dispozicion për ju me email në eny@enyfinance.ch. Ju lutemi përdorni formularin tonë të kontaktit për të na kontaktuar dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur.


Filiali ynë

Ju keni pyetje në lidhje me produktet tona ose dëshironi një këshillim personal? Në filialin tonë në Dietlikon Ju ndihmojmë me dëshirë për më tutje.

eny Finance AG - Operations
Industriestrasse 31
8305 Dietlikon